Wissellijsten

Ben je van plan zelf regelmatig de inhoud van een lijst te wisselen? Kies dan voor een wissellijst. Een wissellijst is een lijst waarbij je een werk gemakkelijk zelf kan inlijsten en verwisselen. Ze bestaan uit een houten of aluminium rand (de lijst) een glasplaat en een achterkant die voorzien is van klemmen of draaiveren, een ophangoog, kabel of tandhanger waaraan je de lijst kunt ophangen. Wissellijsten worden meestal geleverd in standaard maten. Een goede wissellijst heeft genoeg ruimte hebben om met één of meerdere passe-partouts te werken. Barth wissellijsten. Capricorn Lijsten is dealer van Barth wissellijsten.

Barth wissellijsten is een begrip in de grafische en kunstenaars wereld. De collectie bestaat uit professionele wissellijsten in een ruime schakering kleuren en verschillende breedtes in hout en aluminium. De Barth collectie heeft naast de standaard afmetingen ook DIN maten (bijvoorbeeld A4 of A1) met als grootste kant en klare afmeting 80 x 110 cm. Barth wissellijsten kunnen naar wens ook precies op maat geleverd worden.

Het Switch-It assortiment bestaat uit een small (S) en een breed (XL) aluminium profiel. Ze zijn leverbaar in standaard maten en de  kleuren zilver, zwart en titaan. De S uitvoering is 11mm. breed en 19 mm. hoog, geheel glad met een licht gebogen voorkant. De XL uitvoering is 30mm. breed en 16 mm. hoog, licht gebogen en een geschuurd oppervlak. Switch-It lijsten zijn voor het snelle werk, voordelig en direct uit voorraad leverbaar.