Over ons

Al meer dan 25 jaar zijn wij met onze inlijsterij gevestigd in Hoofddorp.
In die tijd zijn we binnen Hoofddorp drie keer verhuisd maar nu hebben wij aan de
Nieuweweg 57 in onze stek gevonden.
Hier ontvangen wij onze klanten in onze overzichtelijke showroom met atelier waar wij naast het geven van advies en het tonen van onze zeer ruime collectie lijsten, glas en passe-partouts opties ook alle opdrachten persoonlijk uitvoeren.

Onze klanten komen behalve uit Hoofddorp ook uit plaatsen in de wijde omgeving zoals Haarlem, Heemstede, Amsterdam en Amstelveen bijvoorbeeld.

Maar niet alleen in Nederland hangt ons inlijstwerk aan de muur, ook in Australië, Engeland, Amerika en Canada zijn door ons ingelijste wanddecoraties te vinden. Vaak bij klanten die daar naartoe zijn verhuisd en bij bezoek van familie werk meegeven om het door ons in te laten lijsten.

Je kunt bij ons terecht voor vrijwel alle inlijst werkzaamheden van schilderijen, tekeningen, foto’s, diploma’s, baby schoentjes, borduurwerken, plaquettes tot het shirt van je sportheld aan toe.

Allereerst luisteren we heel goed naar je wensen en helpen je vervolgens bij het maken van de beste keuze. Soms weten klanten al precies wat ze willen maar meestal is een een advies met voorbeeld van harte welkom.

Capricorn Lijsten

bij het TV programma

Holland Van Boven