Ophangen

Weer een gat in de muur…

Daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Capricorn Lijsten heeft de oplossing. Een STAS schilderij ophangsysteem.          Het assortiment STAS ophangsystemen bestaat uit een uitgebreide collectie stijlvolle aluminium profielen waar je schilderijen gemakkelijk aan op kunt hangen zonder steeds gaten te moeten boren. De verschillende ophangprofielen kunnen eenvoudig tegen de wand of plafond worden aangebracht en zelfs gecombineerd worden met schilderijverlichting. Door er transparante ophangkoorden en er verstelbare ophanghaken aan te hangen kunnen schilderijen probleemloos horizontaal en verticaal verhangen worden. Van woonkamer, kinderkamer, trapgat, bedrijfsruimte tot kantoor voor elke ruimte is er wel een oplossing. 

Nieuw in het slimme assortiment is de EVOLUON een buigbare rail geschikt voor gebogen wanden en de QUBIC een slim ophangblokje voor lastige plekjes. Voor meer informatie over ophangsystemen klik hier.

Capricorn Lijsten is dealer van Stas ophangsystemen; bekend van diverse woon-, verbouw-, en inrichtings programma’s op TV.

Hulp en advies.

In onze showroom zijn verschillende ophang- en verlichtingssystemen te zien en leggen wij je vrijblijvend uit hoe het werkt, wat je precies nodig hebt en wat de kosten zijn. De STAS schilderij ophangsystemen zijn gemakkelijk zelf aan te brengen en wil je direct aan de slag dan kan dat want Capricorn Lijsten levert de meest gebruikte systemen direct uit voorraad.

Liever laten doen.

Vind je het prettiger om de benodigde rail precies op te laten meten en aan te laten brengen dan kan dat natuurlijk ook. We maken graag een afspraak om het in te meten en een datum te bepalen voor montage.