CLIPRAIL MAX.

De Cliprai MAX wordt tegen de wand gemonteerd en is een strak ophangsysteem waar je gemakkelijk schilderijen aan op kunt hangen. Door de ophangkoorden heen en weer en de ophanghaken op en neer te schuiven kan je schilderijen eenvoudig verhangen zonder steeds gaten te moeten boren. Deze rail wordt met bevestigingsclips op de wand bevestigd strak tegen het plafond. Zo vormt het één geheel met wand en plafond. Cliprail Max kan gemakkelijk met een ijzerzaag op maat worden gemaakt en is  verkrijgbaar als een set van twee meter en in lengtes van twee of drie meter in de kleur wit en aluminium.

TIP

Voor een vrijwel onzichtbaar resultaat wordt de rail bij voorkeur over de hele lengte van de wand aangebracht en de naad afgekit met een witte acrylkit. Door abrupt te stoppen of bij montage alleen boven een bank of dressoir b.v. wordt het doorlopen van de plafondlijn zichtbaar onderbroken.

U rail

De STASrail is bedoeld voor bevestiging tegen het plafond en verkrijgbaar in de lengtes van 2 of 3 meter in de kleur  wit en zwart. De rail wordt met schroeven in het plafond vast gezet. Het plafond moet vlak en strak zijn afgewerkt. De STAS U rail is niet geschikt om tegen gestructureerde plafonds aangebracht te worden. Houten plafonds, balken, houten plafondafwerkingen en kantlatten bij systeemplafonds zijn geschikt voor bevestiging van de STAS U rail.

Bij bevestiging tegen de kant lat van een systeemplafond verzinkt de rail in het plafond en wordt vrijwel onzichtbaar. Veel toegepast in kantoren en utiliteitsgebouwen.

Cliprail Multi Crown en cliprail Multi Flat.

STAS multirail CROWN en multirail FLAT zijn ophangrails en verlichtingsrails in een en geschikt voor nieuwbouw- en bestaande panden en zeer fraai in klassieke panden. Muurbevestiging is eenvoudig. De STAS multirail crown en ftat zijn perfect te verwerken door de rail te integreren in een ornamentlijst naar wens. Tevens is een gipsen of foam-sierlijst te verlijmen op de rail, maar ook verlijming op enige afstand onder het plafond geeft een perfecte uitstraling. Ga voor meer informatie naar STAS ophang en verlichtingssystemen.